Werken bij MEION!

Manager Jeugd & Welzijn

Locatie
Rotterdam
Niveau
HBO

MEION zoekt voor haar opdracht in Rotterdam een manager jeugd & welzijn. Hij of zij zal het team ambulant jongerenwerkers versterken en binnen dit team functioneren volgens onderstaande functieomschrijving.

Functieomschrijving

De functie:
Stichting MEION voert sinds 2011 opdrachten in het Sociaal en (sociale) Veiligheidsdomein, met name voor gemeenten en welzijnspartners. Voor de opdracht Ambulant jongerenwerk Rotterdam Centrum en Delfshaven zoeken wij voor 24 u per week een manager die weet hoe de straat werkt en in staat is deze te verbinden met andere mensen en organisaties voor een betere (start)positie voor de Rotterdamse jeugd. De manager is o.a. verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken specifieke opdrachtdoelstellingen in de account(s), het verder verbeteren en door-ontwikkelen van de verschillende jongerenwerkteams en tot slot het aanbod van het jongerenwerk dienstverlening met innovatie aanpassen en breed onder de aandacht brengen met het oog op aanbestedingen of andere acquisitiekansen. De manager voert de werkzaamheden project-programmatisch uit op basis van de vastgestelde organisatiedoelen 2018-2022.

Taken van de manager:

Managen van verwachtingen en resultaten;

Strategische doelstellingen bepalen;

Financiële doelstellingen;

Kwaliteit bewaken;

Functioneringsgesprekken;

Werving en selectie
Afhankelijk van de organisatie kan een manager betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Handig als je onderstaande vaardigheden beheerst:

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Jeugd en Welzijn. Tevens is het een pré indien de kandidaat relevante werkervaring heeft van minimaal 3 jaar.

Wat bieden wij :

Een vaste aanstelling van minimaal 1 jaar voor 24 - 32 uren per week.

Een jong en dynamische werkomgeving met gerichte begeleiding op de werkvloer.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Sociaal werk zoals b.v. het IKB, Loopbaanbudget etc.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

« Terug naar overzicht vacatures

Impressie