Een vriendelijke uitstraling van uw strand!

Strandhosts

Kent uw gemeente 1 of meerdere aantrekkelijke stranden? Neemt u dan gerust de tijd om te lezen hoe onze strandhosts uw strandseizoen prettig en veilig kunnen houden voor uw publiek. Uiteraard met een gastvrije glimlach.

Gastheren & gastvrouwen

Strandhosts zijn gastheren en gastvrouwen die strandbezoekers informeren, begeleiden en daar waar nodig aanspreken op ongewenst gedrag of bij een overlastsituatie. Getraind in het omgaan met grote groepen, agressie in het publieke domein, jeugd en straatcultuur en gebruik van alcohol & verdovende middelen en met een gastvrije uitstraling bieden strandhosts een unieke oplossing voor problemen of het versterken van uw gastvrije imago. In samenwerking met gemeente, politie, strandwachten en andere toezichthouders en handhavers worden locaties frequent ambulant belopen en de informatie en signalen met elkaar gedeeld. Zo worden bezoekers nog beter voorzien. van bijv informatie over regels of voorzieningen of overlastsituaties sneller opgelost. Door er vroeg bij te zijn en met medewerking van de partners kunnen de strandhosts bijvoorbeeld ouders en verdwaalde kinderen sneller herenigen of bij incidenten met een bepaalde impact bezoekersstromen begeleiden. Wij zien onze hosts daarom als mobiele servicepunten en als mooie aanvulling op wat er al is.

Naast onze ambulant jongerencoaches in de wijken, horecastewards tijdens de stapavonden, stewards winkelgebieden tijdens de koopavond bieden wij nu ook strandhosts die meehelpen uw beleid uitvoering te geven.

Heeft u interesse in een mondelinge toelichting op onze pakket aan dienstverlening? Neemt u dan gerust contact op met ons voor het maken van een vrijblijvend afspraak.

Impressie